PROGRAMMABOEKJE FLORA- EN VISSERIJDAGEN GEBUNDELD IN FRAAI GLOSSY VORM

altHet programmaboekje voor de Flora- en visserijdagen, van 24 tot en 28 augustus, is dit jaar voor het eerst in een fraai nieuw jasje gestoken. Hayke Burghout van ‘Burghout Design en Druk’ uit Hippolytushoef heeft de Vlootschouw Commissie Den Oever benaderd met het idee om het Flora en Visserijdagen boekje 2012 in glossy vorm uit te brengen.

 

Het boekje, dat maar liefst 84 pagina’s telt, wordt in een oplage van 10.000 exemplaren in eerste instantie verspreid over Wieringen en verder komt het te liggen bij de campings en de VVV kantoren in de regio.

De eerste boekjes zijn door Hayke Burghout en Nicole Rienstra (commercieel medewerker Burghout) uitgereikt aan de vissermannen Piet Rotgans (Pietje van de Bierdiek) en Daan Hermans. Piet is de langst vissende visserman en Daan is de jongste.

Het nieuwe bestuur van de Vlootschouwcommissie dat sinds twee jaar de scepter zwaait bestaat uit 7 jonge mensen die vol zitten met nieuwe ideeën. Er wordt uiteraard niet getornd aan de vaste activiteiten want hiermee halen zij nog elk jaar duizenden bezoekers naar het gezellige vissersdorp. Maar zo nu en dan komen er andere of nieuwe activiteiten bij.

Zo is er dit jaar dus het volledig vernieuwde programmaboekje dat in samenwerking met drukkerij Burghout een complete metamorfose heeft ondergaan. De kosten van het boekje worden gedragen door de adverteerders en ook Burghout doet een duit in het zakje. Met het restant worden de kosten betaald die er worden gemaakt voor het organiseren van Visserijdagen. Voor informatie over de 53e Flora- en Visserijdagen zie website.

alt
v.l.n.r. Arnoud Vooijs, Hayke Burghout, Piet Rotgans, Daan Hermans, Nicole Rienstra en Patrick Vonder

alt
Het boekje wordt aandachtig bestudeert

(bron: www.rtvnoordkop.nl)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.