Skip to content
den-oever-programma

FLORA&VISSERIJDAGEN - 23 t/m 26 AUG 2024

Menu

In Memoriam

Arnoud Vooijs

Stil, akelig, vol ongeloof en verdrietig zijn wij na het overlijden van onze Arnoud Vooijs. De rots in de branding die zoveel voor Wieringen, Den Oever en de Flora- en Visserijdagen heeft betekend.

Als familieman, vrijwilliger, ultieme regelaar en bovenal gezellige vriend wist Arnoud sinds 2010 met veel enthousiasme onze organisatie te professionaliseren. Dat we Arnoud helaas moeten missen, is onwerkelijk en nauwelijks te bevatten.

Altijd vol energie, de handen uit de mouwen. Of dat nu ’s ochtends om vijf uur op het Haventerrein was om hekken te plaatsen, tijdens de jaarlijkse Vlootschouw, het ronddelen van de Flora-magazines of maandags bij het visbakken en roeien: het was Arnoud die zich altijd tomeloos inzette voor het beste resultaat. Hij begeleidde, inspireerde, bedacht nieuwe elementen en plaatste zichzelf daarbij nooit op de voorgrond. Nee, hij regelde dingen.

Zoals de evenementen op het Haventerrein voor de kinderen, de Sinterklaasintocht, op het voetbalveld of in de Michaëlskerk. Een blijde lach op de gezichten van de kinderen, hun ouders en grootouders: daar was het hem om te doen. En dat lukte!

Wieringen is een baken, familieman en fijne vent kwijtgeraakt.

We gedenken Arnoud met de grootste eerbied en wensen Annemiek, Guus, Anna en overige familieleden en naasten veel sterkte toe met dit grote verlies.

Het bestuur van de Vlootschouwcommissie